Reclame

Reclame op Radio Saffier is efficiënt en betaalbaar. Een reclamespot is een snelweg om uw boodschap tot bij vele luisteraars en potentiële klanten te brengen. U kan ons alles aanleveren, of wij kunnen u ook begeleiden om een volledige reclamecampagne uit te werken en uw reclamespot op te nemen.

Heeft u grote of minder grote plannen (een nieuwe zaak of product lanceren, opendeurdagen, speciale aanbiedingen), of bent u gewoon op zoek naar een ruimere naambekendheid? Neem dan zeker eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Adverteren kan al vanaf 5 euro per dag!

Waarom reclame maken op Saffier?

Radioreclame zorgt ervoor dat uw bedrijf, evenement of product nog bekender wordt. Een professionele radiospot op Saffier heeft impact op de luisteraar. De ultieme kracht van radioreclame is herhaling waardoor een luisteraar eerder aan u zal denken. Bij ons zit u gegarandeerd in minimaal één van van onze vier meest potentiële reclameblokken. De reclameblokken zijn zo verdeeld dat de luisteraar niet gaat zappen, en dat uw boodschap dus altijd gehoord wordt.

Wanneer u kiest voor radioreclame bij Saffier, krijgt u een gedetailleerd zendschema, zodat u alles netjes kan opvolgen.

Productie radiospots

Het is een publiek geheim dat mediamix.be bij de top hoort van productiehuizen voor radioreclame. Het is dan ook meer dan logisch dat we met hen een samenwerking hebben wat betreft de productie van radiospots. Ook voor de productie van je radiospots kan je dus bij Saffier terecht. Informeer gerust naar de prijzen!

Meer info?

Wenst u meer info?  Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op via onze contactpagina, of stuur een mail naar reclame@radiosaffier.be .